Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Helposti hyvää ruokaa pienille kotitalouksille
  • Bandtyp: Spiral
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2010
  • Antal sidor: 136
  • Vikt i gram: 258
  • ISBN10:9529279019
  • ISBN13:9789529279012

Helposti hyvää ruokaa pienille kotitalouksille

(Spiral)
Beskrivning:

Helposti hyvää ruokaa pienille kotitalouksille keittokirjasta on iloa ja hyötyä sekä varttuneille että nuorille. Hektisen työelämän puurtajille, vasta leivotuille eläkeläisille ja muille, jotka tavalla tai toisella ovat menettäneet oikeutensa lounaskuponkeihin tai totuttuun ruokapalveluun, tai joiden mielestä on vaikea löytää helppoja ruokaohjeita 1-2 hengelle.

Tuuanlaitto on aina ollut tekijän suuren mielenkiinnon kohteena: "Siirryttyäni eläkkeelle aikaa jäi enemmän myös kokkaamiseen, joten ryhdyin kutsumaan ystäviäni lounaalle aina silloin tällöin. Huomasin, että todellakin moni yksinäinen, oli sitten kyse naisesta tai miehestä, ei osannut valmistaa edes arkiruokaa kotonaan, vaan lounas tai päivällinen koostui voileivästä ja viilistä tms. Jokainen lähti tarjoamaltani lounaalta ruokaohje taskussaan ja uusia ohjeita kysyttiin ymä enemmän."

"Olen valmistanut kaikki tämän keittokirjan sisältämät ohjeet useamman kerran, ja lisäksi joku muu on sekä syönyt että valmistanut jokaisen kirjan sisältämän ohjeen. Minulla on joukko ystäviä, joille lähetän sähköpostia aina keksittyäni uuden ohjeen, ja saan niistä sitten palautteen. Yksinkertaisuudestaan huolimatta nämä ateriat ovat kaikkien mielestä olleet herkullisia." Hyvää ruokahalua!

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica