Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hotelli Tulagi
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2016
  • Antal sidor: 360
  • Upplaga: 2. p, 
    Vikt i gram: 198
  • ISBN10:9525701492
  • ISBN13:9789525701494

Hotelli Tulagi

(Pocket)
Beskrivning:

Sota on ohi, mutta merijalkaväen lentäjän Jack McGuiren oma taistelu on vasta alkamassa.

Toinen maailmansota on antanut Jack McGuirelle pääsylipun pois rajoittuneesta elämästä Keskilännessä. Yhdysvaltain merijalkaväen hävittäjälentäjänä hän vaarantaa oman elämänsä päivittäin taistellessaan Tyynellämerellä japanilaisia vastaan. Koneen ohjaamo on ainoa paikka, missä Jack löytää oman rauhan.

Mutta kun sota on ohi, Jack ei voi enää palata menneeseen. Hän perustaa Salomonsaarille hotellin paikkaan, jonka yli hän lensi usein sodan aikana. Jackin rauhallinen elämä hotellinomistajana muuttuu, kun sodassa kuolleen ystävän vaimo, jonka olemassaolosta Jack ei ollut edes tietoinen, saapuu saarelle kuullakseen Jackilta miehensä viimeisistä hetkistä. Palaaminen sota-ajan katkeriin muistoihin saa Jackin levottomaksi ja hän joutuu miettimään, onko hänen elämässään tilaa kahdelle, ja kaikille muillekin Hotelli Tulagin vieraille, joita sota on runnellut.

Hotelli Tulagi on kirja elämänhalusta ja menetyksestä, sodasta ja rakkaudesta, ja siitä, kuinka elämä voi kuljettaa ihmistä kauas ajassa ja paikassa.

Heikki Hietala kirjoitti kirjaa kymmenen vuoden ajan. Hotelli Tulagi julkaistiin Englannissa ensin huhtikuussa 2010, Yhdysvalloissa 2011 ja uudestaan Englannissa 2012 (Fingerpress). Kirja on tiettävästi ensimmäinen suomalaisen englanniksi julkaisema romaani. Kirja on edelleen myynnissä Amazonin verkkokaupassa sekä Barnes & Noblen verkkokaupassa ja se on huomioitu myös Goodreads-verkkosivustolla. Hotelli Tulagi on Hietalan esikoisteos.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica