Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Kane ja Abel
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2016
  • Antal sidor: 553
  • Upplaga: 2. p, 
    Vikt i gram: 300
  • ISBN10:952570145X
  • ISBN13:9789525701456

Kane ja Abel

(Pocket)
Beskrivning:

18. huhtikuuta, 1906. William Lowell Kane, rikkaan ja etuoikeutetun bostonilaisen pankkiirin jälkeläinen näkee päivänvalon ensimmäistä kertaa. Samana päivänä puolalaisen mustalaisen avioton lapsi, myöhemmin Wladek Koskiewicz, syntyy keskelle metsää.

Williamin elämästä ei puutu mitään. Hän on syntynyt pankkiiriksi ja bisnesmieheksi, lapsi hän ei ole ollut ehkä koskaan. Wladekin äiti kuolee synnytykseen, vastasyntynyt vauva pelastetaan metsästäjän perheeseen ja myöhemmin paroni Rosnovskin linnaan.

Kane ja Abel on mukaansatempaava tarina kahdesta kunnianhimoisesta miehestä, jotka syntyvät eri puolille maailmaa samana päivänä ja joita yhdistää vain yksi asia - viha. Romaani on myös kiehtova ja moniulotteinen sukutarina, jonka tapahtumia seurataan yli kuudenkymmenen vuoden ja kolmen sukupolven ajan sotien, avioliittojen, onnen, murheen, voittojen ja katastrofien läpi.

Archer kutoo taidokkaan ja viihdyttävän tarinan kostosta ja vihasta näiden kahden miehen välillä, joilla ei päällepäin näyttäisi olevan mitään yhteistä. Kun heidän tiensä lopulta kohtaavat, lukijat heitetään keskelle maailmaa, jossa selkään puukottaminen ja juonittelu ovat arkipäivää.

Kirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1989. 30 vuotta kirjan ensijulkaisun jälkeen, Jeffrey Archer on kirjoittanut uudelleen tämän menestyskirjansa uudelle lukijasukupolvelle. Kirjaa myytiin miljoona kappaletta ensimmäisellä viikolla sen ilmestymisen jälkeen, kaksi miljoonaa ensimmäisen kuukauden aikana ja sitä on myyty tähän päivään mennessä jo 33 miljoonaa kappaletta.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica