Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

F1-mestarit Fangiosta Räikköseen
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2020
  • Antal sidor: 239
  • Vikt i gram: 1656
  • ISBN10:9522918202
  • ISBN13:9789522918208

F1-mestarit Fangiosta Räikköseen

(Inbunden)
Beskrivning:

"Se vuosi, jolloin voitin mestaruuden, oli uskomaton. Tapahtui kaikkea aina kuljettajien lakosta ja hylkäämisistä kilpailun johtajan vakavaan loukkaantumiseen. Ja minä itse voitin vain yhden osakilpailun. Se oli ensimmäinen kauteni Williamsilla, enkä ollut sen alussa mitään. Kauden lopussa olin mestari. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että maineeni ja ansiotasoni laahasivat perässä. Olin tuntematon mestari." - Keke Rosberg

Mukaansa tempaava kirja F1-mestareista kertoo, kuinka itsevarmuus, taito ja voitontahto nostavat autourheilun kuninkuusluokan huipulle nopeimmat ja sinnikkäimmät.

Siitä alkaen, kun Formula 1 -mestaruuskisoja alettiin vuonna 1950 ajaa, vain 33 miestä on saavuttanut mestarin tittelin. Legendaarinen formulatoimittaja Maurice Hamilton ja palkitut valokuvaajat Bernard ja Paul-Henri Cahier vievät ikonisen lajin sankarit ensimmäistä kertaa yksiin kansiin näyttävässä teoksessaan.

Kirjassa on paljon aiemmin julkaisemattomia kuvia sekä lainauksia sellaisilta ikonisilta hahmoilta kuin Lewis Hamilton, Sir Jackie Stewart ja Keke Rosberg, Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen. Esipuheen on kirjoittanut legendaarinen formula-pomo Bernie Ecclestone. Historiallisten haastatteluiden joukossa on lajin edesmenneitä sankareita, kuten Ayrton Senna, James Hunt ja Niki Lauda.

Kyseessä on upea kunnianosoitus hullunrohkealle lajille ja uskomattomille urheilijoille, jotka ajavat äärirajoilla tavoitellessaan mestaruutta.

Maurice Hamilton on ollut mukana formulamaailmassa 1977 alkaen ja toimi The Observer -lehden formulatoimittajana 20 vuotta. Hän on kirjoittanut yli 20 kirjaa ja kommentoinut lajia BBC:llä.

Teoksen ainutlaatuiset valokuvat ovat Bernard ja Paul-Henri Cahierin arkistosta. Se on ainoa formuloiden historian kattava valokuvakokoelma, joka on säilynyt tekijöidensä hallinnassa.

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica