Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Labyrintit
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20220602
  • Antal sidor: 160
  • ISBN10:9522704660
  • ISBN13:9789522704665

Labyrintit

(Inbunden)

Beskrivning:

Labyrintti on maailman vanhimpia pelejä. Se on innostanut ihmisiä kautta aikojen, mitä erilaisimmilla tavoilla. Esimerkkejä löytyy tieteiden, uskontojen ja taiteiden kaikilta alueilta.

Ajatellaanpa pieniä hiiriä, jotka joutuvat koe-eläiminä etsimään juustonpaloja labyrinteistä, tietokoneiden prosessoreissa vipeltäviä sähköisiä impulsseja törmäilemässä toisiinsa, kun ne etsivät reittiä pisteestä A pisteeseen B, tarinoiden sankareita seikkailemassa pimeissä sokkeloissa ja taiteilijoiden käyttämiä labyrinttikuvioita ja -aiheita teoksissaan.

Tavallinen koti pitää sisällään monenlaisia labyrintteja, mm. LVI- ja sähköjärjestelmineen. Ja sinä itse olet yksi suuri labyrintti: kilometreittäin verisuonia, hermoja ja suolia, jotka muodostavat monia mutkikkaita päällekkäisiä reittejä. Elämääkin voi pitää labyrinttina, jossa suuntaansa joutuu etsimään.

Labyrinttien ratkaisemiseksi ei kuitenkaan tarvita monimutkaisia sääntöjä. Jokainen pystyy ne ratkaisemaan, ja ne soveltuvat kaikenikäisille.

HUOM! Labyrintit-kirja sisältää kirjaan täytettäviä tehtäviä.

Ilkka Heino (s. 1964) on vaari, graafikko, valokuvaaja ja arkkitehti. Hänen ensimmäinen labyrinttinsä julkaistiin Ilta-Sanomissa vuonna 1978, tekijän ollessa vasta 13-vuotias. Sen jälkeen hänen labyrinttinsä ovat levinneet kirjoihin ja lehtiin ympäri maailmaa. Niistä on aiemmin julkaistu mm. kokoelmateokset Sokkelotehtäviä ja muita (Otava 1993), Labyrints and number mazes (St. Martin's Griffin 1995, New York), ja Sokkelo Salat (WSOY, 1996).

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica