Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Amsterdam Blackout
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20210901
  • Antal sidor: 350
  • ISBN10:952270461X
  • ISBN13:9789522704610

Amsterdam Blackout

(Inbunden)

Beskrivning:

Mitä tapahtuu, kun kaksi poikaa jakaa unelman, mutta se toteutuu vain toiselle? Jalkapallo merkitsee Janille ja Adulle muuttumista toiseksi,

vahvemmaksi versioksi itsestään. Mutta miksi ainoastaan Adu yltää heidän yhteiseen tavoitteeseensa? Adu suuntaa jo parikymppisenä Saksaan, Bayern Müncheniin, ottamaan mittaa toisista ammattilaispelaajista. Jani puolestaan joutuu kamppailemaan kateuden ja alemmuudentunteen kanssa.

Vaikka Jani ja Adu ovat lapsuudenystäviä ja valaveljiä yhteisessä harrastuksessaan, tapahtuu heissä muutos. Amsterdam Blackout seuraa

poikien kehitystä miehiksi sekä heidän ystävyytensä kehittymistä 1980-luvun lapsuusvuosista kertomuksen nykyhetkeen, vuoteen 2008. Se on tarina sekä menestyksestä että menetyksestä.

Jalkapallon ja ammattilaisuusunelman ympärille nivoutuvan romaanin teemoja ovat ystävyys, naisten ja miesten väliset suhteet sekä niiden

karikot. Janin kaksi vierailua Adun ja tämän perheen kotiin Amsterdamiin nostaa vuosien ajan tukahdutetut jännitteet ja traumat pintaan.

Ristiriidat huipentuvat tekoihin ja paljastuksiin, jotka dramaattisella tavalla muuttavat molempien päähenkilöiden elämän.

Janne Ora (s. 1965) tunnetaan ihmissuhteiden ja elämänvalintojen merkitystä kuvaavien romaanien kirjoittajana. Jalkapallon dramaattista maailmaa käsittelevä ihmissuhde- ja kasvutarina, Amsterdam Blackout, on Janne Oran neljäs romaani. Janne Oran Afrikkaan ja Senegaliin sijoittuva esikoisromaani Rajamailla ilmestyi vuonna 2008.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica