Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hudd-sedän suolasirotin
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20210910
  • Antal sidor: 350
  • ISBN10:9522704598
  • ISBN13:9789522704597

Hudd-sedän suolasirotin

(Inbunden)

Beskrivning:

Miten käy ihmiselle, joka jäätyy ajassa seitsemäksi vuodeksi? Entä voiko elämää jatkaa, jos unohtaa oman kuolemansa?

Hudd-sedän suolasirotin on kokoelma omaperäisiä ja absurdeja novelleja tummempaan makuun. Tarinat sisältävät fantasiaelementtejä sekä eksistentiaalista että käsin kosketeltavaa kauhua, mutta myös huumoria. Outoudessaan kiehtovaa kokoelmaa leimaa yllätyksellisyys niin aihepiirien kuin kertomusten etenemisen osalta. Arki voi muuttua silmänräpäyksessä makaaberiksi tällä erikoisella elämysmatkalla.

Kokoelman nimikkonovelli on esimerkki kokoelman groteskimmasta osastosta. Tarinassa tututustaan henkilöön, joka joutuu edesmenneen sukulaisensa riivaamaksi, minkä seurauksena sukulaisesta paljastuu uusia, valonarkoja asioita.

Aloitusnovelli Tilanteeseen, jossa juuri nyt olet, ei saada yhteyttä edustaa humoristisempaa kerrontaa. Päähenkilö saapuu kauppaan, tarttuu kissanruokapurkkiin ja jäätyy ajassa, kunnes purkin päivämäärä menee umpeen. Elämä ympärillä jatkuu, mutta kummeksuntaa tapaus kyllä aiheuttaa.

Hudd-sedän suolasirotin on aiemminkin spekulatiivista fiktiota julkaisseen Hemmo Murto-Unkilan (s. 1967) ensimmäinen novellikokoelma. Sen eriskummallisuus tuo virkistävää vaihtelua tavanomaisempiin lukukokemuksiin.Hemmo Murto-Unkila (s. 1967) on kotkalainen kirjailija, pakinoitsija, medianomi sekä entinen baarimestari. Hudd-sedän suolasirotin on hänen ensimmäinen novellikokoelmansa, mutta spekulatiivista fiktiota hän on kirjoittanut jo esikoisromaanissaan Sälekaihtimien sulkijat (2018). Hänen tärkeimpänä inspiraation lähteenään toimii kauhukirjallisuus, ja kirjoitustyön lopputuloksena syntyy mitä kiehtovimpia ja mielikuvituksellisempia tarinoita.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica