Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Tallinnan esikaupunkialueet
  • Bandtyp: Danskt band
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2020
  • Antal sidor: 319
  • Vikt i gram: 594
  • ISBN10:9522704482
  • ISBN13:9789522704481

Tallinnan esikaupunkialueet

(Danskt band)
Beskrivning:

Tallinna on muutakin kuin Vanhakaupunki ja sataman viinakaupat! Tämä kirja vie meidät sinne, missä paikallisetkin liikkuvat - Kadriorgin taidemuseoihin ja kahviloihin, Nõmmen pikkukaupunki-idylliin, Piritanrannoille, satamiin ja luostareihin, boheemiin Kalamajaan, vironvenäläisten Lasnamäelle, teknillisen korkeakoulun kampuksille Mustamäelle ja Pohjois-Tallinnaan. Siellä Lennusadam, Noblessner, Patarei, Põhjala tehas ja Telliskiven luova keskus ovat paikkoja, joissa Tallinna sykkii

kiivaimmin ja joissa kehitys on hurjinta.

Historia ja arkkitehtuuri. Museot, kirkot, puistot, rannat, muistomerkit ja kirpputorit. Kahvilat, pubit, baarit ja ravintolat. Kaupungin menneisyys, nykyisyys ja kiinnostava lähitulevaisuus. Totta, faktaa ja hyviä tarinoitakin.

Käsilaukussa tai taskussa mukavasti kulkeva kaunisasuinen matkaopas esittelee kaikki Tallinnan esikaupunkialueiden nähtävyydet. Kirjassa on 320 sivua, 245 upeaa värikuvaa, 10 tarkkaa karttaa sekä hyvät linkkiluettelot. Ja 215 kiinnostavaa nähtävyyttä!

Tapio Mäkeläinen on Suomen tunnetuimpia estofiileja, kunniamerkein ja ansiokirjoin palkittu Tuglas-seuran kulttuurisihteeri, legendaarinen matkanjohtaja ja matkaopas sekä yli 20 kirjaa tehnyt tietokirjailija. Tapio on aito talsinkilainen, sillä Tallinna on ollut Tapion toinen kotikaupunki jo 35 vuoden ajan. Hän on matkanjohtajana, oppaana ja matkojen suunnittelijana vienyt Viroon yli 100 000 turistia 38 vuoden aikana. Tervetuloa Tapion matkaan!

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica