Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Tietosuojavastaavan käsikirja 1
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2014
  • Vikt i gram: 202
  • ISBN10:9518853800
  • ISBN13:9789518853803

Tietosuojavastaavan käsikirja 1

(Häftad)
Beskrivning:

Suomessa ollaan parhaillaan siirtymässä valtakunnallisiin, keskitettyihin henkilörekistereihin (Kelan Reseptikeskus, sähköinen lääkemääräys ja sähköinen potilastiedon arkisto). Muutos saa aikaan sen, että tietosuojariskit lisääntyvät.

Hyvän tietosuojan ja -turvan varmistamiseksi muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tarjoajille on asetettu velvollisuus nimetä toimintayksikköönsä tietosuojavastaava. Tuleva EU:n tietosuoja-asetus tulee edellyttämään tietosuojavastaavien nimeämistä myös viranomaisiin sekä laajasti eri alojen yksityisiin yrityksiin.

Tietosuojavastaava toimii johdon apuna ja henkilöstön tukena. Hän toteuttaa muun muassa työntekijöiden oikeusturvaa sekä asiakkaan ja potilaan salassa pidettävien asiakas- ja potilastietojen suojaa.

Tietosuojavastaavan käsikirja 1 perehdyttää lukijan tietosuojan ja -turvan keskeisiin kysymyksiin sekä lainsäädännön että käytännön toiminnan näkökulmista. Kirja on tärkeä työkalu paitsi varsinaisille tietosuojavastaaville myös muille tietosuojan ja tietoturvan parissa työskenteleville sekä alaa opiskeleville.

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica