Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Riittävän hyvää kirjoittamista
  • Bandtyp: Danskt band
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2021
  • Antal sidor: 216
  • Vikt i gram: 300
  • ISBN10:9518848149
  • ISBN13:9789518848144

Riittävän hyvää kirjoittamista

(Danskt band)
Beskrivning:

Haluatko kehittää kirjoitustaitojasi, mutta et oikein tiedä, miten? Kaipaatko lisää itsevarmuutta ylioppilaskirjoitusten äidinkielen kokeeseen?

Tämä kirja on käytännönläheinen ja kannustava opas lukiolaisille, jatko-opintoihin jo ehtineille sekä äidinkielenopettajille ja muille kirjoittamista opettaville. Kirjassa lähestytään kirjoittamisen oppimista jatkumona koulussa, ylioppilaskokeessa sekä opiskelu- ja työelämässä. Siinä käydään läpi kirjoittamisen tutumpia ja tuoreempia osataitoja, kuten tekstilajin hallintaa ja oman äänen löytämistä, sekä kirjoittamista prosessina.

Kirja sisältää puheenvuoroja vastikään ylioppilaaksi valmistuneilta, opettajilta ja eri ammattien edustajilta. He kertovat, minkälaisia haasteita he ovat kokeneet kirjoittajina, ja antavat vinkkejä paineiden keskellä pärjäämiseen.

FT Johanna Pentikäinen ja FT Kimmo Svinhufvud ovat toimineet vuosia äidinkielen ylioppilaskokeen sensoreina ja kirjoittamisen opettajina yliopistossa. He ovat myös pitäneet kirjoittamiskoulutusta äidinkielenopettajille ja opettajaksi opiskeleville sekä erilaisille työyhteisöille.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica