Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Kaksisuuntainen mielialahäiriö
  • Bandtyp: e-bok
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20180606
  • ISBN10:9516567215
  • ISBN13:9789516567214

Kaksisuuntainen mielialahäiriö

(e-bok)
Beskrivning:

Kaksisuuntainen mielialahäiriö - opas sairastuneille ja heidän omaisilleen kertoo kaksisuuntaisen mielialahäiriön eri muodoista ja siitä, miten mielialaoireiden kanssa voi oppia elämään.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on vakava pitkäaikaissairaus, joka koskettaa sairastuneen koko lähipiiriä. Vaikka mieliala ja jaksaminen vaihtelevat tavanomaista voimakkaammin, voi oikeanlaisella lääkityksellä ja elämäntavoilla elää hyvää elämää sairaudesta huolimatta. Myös sairastunut itse ja hänen läheisensä voivat tehdä paljon sairauden saamiseksi hallintaan.

Tähän Kaksisuuntainen mielialahäiriö - opas sairastuneille ja heidän omaisilleen -teoksen uudistettuun, ajantasaiseen painokseen on lisätty luvut ahdistuksesta, ADHD:sta ja tunnesäätelyvaikeuksista. Niiden esiintyminen yhtä aikaa kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa on tavallista ja huomioiminen hoidossa siksi tärkeää.

Runsaasti kiitosta saanut Kaksisuuntainen mielialahäiriö - opas sairastuneille ja heidän omaisilleen on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Se on tarkoitettu perusteokseksi jokaiselle kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavalle ja hänen omaiselleen. Kirjaan on koottu kaikki oleellinen ja ajantasainen tieto, jota tämän sairauden kanssa elettäessä tarvitaan. Kirja soveltuu myös ammattilaisille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille, jotka haluavat perehtyä kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön ja siihen, miten sitä hoidetaan.

Kirja on saatavilla myös e-kirjana.

Tillgängliga elektroniska format:
  • Epub med vattenmärke (Letto)
Information om e-böcker i olika format

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica