Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Minä, Katariina
  • Bandtyp: Nedladdningsbar MP3
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20190110
  • Antal sidor: 71216
  • ISBN10:9511257978
  • ISBN13:9789511257974

Minä, Katariina

(Nedladdningsbar MP3)
Beskrivning:

Ei kukaan kysynyt, halusinko mennä naimisiin suuriruhtinas Pietarin kanssa! Halusinko ylipäätänsä mennä neljätoistavuotiaana naimisiin kenenkään kanssa! Ei kukaan kysynyt, haluanko vaihtaa uudeksi kotimaakseni Venäjän, tämän mystisen maan, jonka ihmisistä ja tavoista en tiennyt mitään. Minut pakotettiin jättämään taakseni jotakin sellaista, josta en toivu koskaan.

Loisteliaan hovin keskus, vaimo, äiti, rakastettu - Venäjän keisarinna Katariina II Suuri tekee tiliä kiihkeästä nuoruudestaan. Joidenkin asioiden muistaminen tekee kipeää!

Uskomaton tahdonvoima nosti saksalaisen prinsessan Venäjän itsevaltiaaksi, mutta mikä oli hinta? Laila Hirvisaari tempaa lukijan 1700-luvun hovielämän juonitteluihin ja ylellisiin juhliin, mutta kuvaa koskettavasti myös niitä tuntoja, jotka ovat kaikille naisille yhteisiä asemasta ja aikakaudesta riippumatta.

Katariina II Suuri (1729-1796) on kiehtonut Laila Hirvisaarta pitkään - hänen näytelmänsä Katariina Suuri eli viisauden nauru tyhmyydelle sai kantaesityksensä Suomen Kansallisteatterissa vuonna 1996.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
En lögn att lita på
En lögn att lita på
av George, Elizabeth
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Victoria :  drottning med tiden
Victoria : drottning med tiden
av Lindqvist, Herman
Mitt i allt
Mitt i allt
av Lindqvist, Herman