Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Romanovit : 1613-1918
  • Bandtyp: Storpocket
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2019
  • Antal sidor: 908
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 850
  • ISBN10:9510438804
  • ISBN13:9789510438800

Romanovit : 1613-1918

(Storpocket)
Beskrivning:

"Romanovit on ylivertaista eeppistä historiaa - - Siihen verrattuna Game of Thrones on kuin teekutsut pappilan puutarhassa"

Antony Beevor

Miten verisesti keskenään riitelevä suku onnistui saamaan Venäjän otteeseensa ja rakentamaan maailman loistavimman dynastian - ja miten he tuhosivat sen?Kun Romanovit nousivat osin sattuman kautta Venäjän valtaistuimelle, maa oli sotien ja nälänhädän raunioittama. Vähitellen suku sai sekasortoisesta maasta rautaisen otteen ja ryhtyi laajentamaan alueitaan. Tuloksena oli valtakunta, jota mikään mahti ei voinut kaataa - paitsi Romanovit itse. Kun hallitsijasuku romahti, myös Suomelle avautui mahdollisuus itsenäistyä. Millaisia ihmisiä olivat yhdeksäntoista Romanov-suvun hallitsijaa ja heidän lähipiirinsä? Entä elääkö Romanovien henkinen perintö uutta kukoistuskauttaan nyky-Venäjän johdossa?

"Teosta voi lukea poliittisena historiana, mutta samalla se vie mennessään kuin laadukas epookkiromaani."Maaseudun Tulevaisuus"Hallitsijasuvun jykevä ja vetävä historiateos auttaa ymmärtämään Venäjän nykypäivän ongelmia."Keskisuomalainen"Tapahtumat ja juonittelut ovat sen verran huimaavia, että tunnettu fiktiivinen televisiosarja kalpenee rinnalla, ja paikka paikoin veri sekä suolenpätkät melkein valuvat sivuilta. Montefioren ja suomentajan teksti on myös erinomaista."Ilta-Sanomat

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica