Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Mad Success - Seikkailijan self help 2 KATEUS
  • Bandtyp: Nedladdningsbar MP3
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20171225
  • Antal sidor: 4080
  • ISBN10:9510433152
  • ISBN13:9789510433157

Mad Success - Seikkailijan self help 2 KATEUS

(Nedladdningsbar MP3)
Beskrivning:

Käsikirja riittävään menestykseen ja erittäin hyvään elämään. Mad Success on ainoa self help -opas, minkä koskaan tarvitset.

Kateus riivaa joskus meitä kaikkia: jollain on aina enemmän ja paremmin. Nyt opitaan iloitsemaan toisten onnesta ja olemaan tyytyväisiä siitä, mitä meillä jo on - eikä mennä markkinamiesten naruun hamuamaan aina vain lisää materiaa. Seikkailu ja uudet asiat pitävät elämän mielenkiintoisena, ja seikkailujen odottaminen tekee elämästä kateudesta vapaampaa. Tunna ja Riku ovat oppineet telluksen takamaita kolutessaan, että kaikki esteet elämässä juontuvat seitsemään heikkouteen, joita myös kuolemansynneiksi kutsutaan. Kateus, laiskuus, ylpeys, kohtuuttomuus, viha, ahneus ja himo - ne asuvat meissä kaikissa. Synnit eivät kuitenkaan ole ainoastaan pahasta. Kateuden kolikon toisella puolella esimerkiksi asuu terve ihailu, joka tsemppaa ihmispoloa yrittämään ja kehittämään itseään.

Riku, Tunna ja iso joukko asiantuntijoita esittävät askeleet parempaan elämään, siihen miten synnit väistetään ja miten niiden parhaat puolet saadaan esiin. Täydelliseksi ei silti tarvitse tulla, parempaan pyrkiminen riittää. Olet hyvä noinkin, mutta Mad Succesin kuunneltuasi tiedät, miten sinusta tulee vielä vähän parempi.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica