Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Tyttö tähteyden takana / Kohti korkeuksia
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2015
  • Antal sidor: 314
  • Vikt i gram: 170
  • ISBN10:9164093204
  • ISBN13:9789164093202

Tyttö tähteyden takana / Kohti korkeuksia

(Häftad)
Beskrivning:

Tyttö tähteyden takana

Luke Bryant kuunteli laulua ihmetyksen vallassa. Hän oli kuvitellut tietävänsä, kuka Aurelie oli - pilalle hemmoteltu, vastuuton ja nyt jo entinen popsensaatio - tai niin juorulehdet ainakin väittivät. Mutta vaikka naisen käytös olikin ensin saanut hänet suuttumaan, hän oli nähnyt jotain tämän siniharmaiden silmien syvyyksissä: tuskaa, samanlaista lohdutonta menetyksen tunnetta, jota hän itse kantoi sisällään. Niinpä Luke teki Aurelielle ehdotuksen: Aurelie voisi esittää uuden kappaleensa hänen tavaratalojensa uudelleenavajaisissa... Se, että he voisivat viettää aikaa yhdessä ja tutustua toisiinsa paremmin, oli vain miellyttävää plussaa!

Kohti korkeuksia

Violet käpertyi hätälaskuasentoon ja vannoi, että jos hän selviäisi tästä lentomatkasta hengissä, hän lakkaisi olemasta tylsä harmaa hiirulainen. Hän leikkauttaisi hiuksensa! Ostaisi uusia vaatteita! Kävisi treffeillä! Hankkiutuisi eroon neitsyydestään! Mutta kun hän sai tilaisuuden tavata uusia ihmisiä pomonsa uudenvuodenjuhlissa, hän melkein jänisti.

Leo Wolf oli sulava maailmanmies, aivan liian kokenut ja hurmaava ujolle ja aralle Violetille. Mutta Leo ei voinut mitään ihastukselleen. Mikä Violetissa oikein kiehtoi häntä? Tämän viattomuus? Rehellisyys? Leo yritti taistella tunteitaan vastaan, mutta kun Violet vastasi auliisti hänen suudelmiinsa, hän ei voinut itselleen mitään!

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica