Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Kesälupauksia
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2020
  • Antal sidor: 642
  • Vikt i gram: 356
  • ISBN10:9150958208
  • ISBN13:9789150958201

Kesälupauksia

(Pocket)
Beskrivning:

Sulhanen sekaisin

Avioeroihin erikoistunut asianajaja Daniel Bannister on peto oikeussalissa - sekä makuuhuoneessa. Mutta kuinka vannoutunut poikamies ajautui avioliiton satamaan vajaassa vuorokaudessa tavattuaan hääpäivänsä aattona jätetyn Charlotte Galen? Valmiiksi varattu hääsviitti odottaa jo tuoretta avioparia...

Palapelin viimeinen pala

Hamish McGregor on jättämässä taakseen elämänsä Crocodile Creekissä palatakseen Skotlantiin ja unelmiensa työhön. Suunnitelmat mutkistuvat, kun Kate Winship astelee hänen elämäänsä. Kate parantelee sydämensä säröjä eikä ole valmis luottamaan keneenkään. Hamishilla on vain kolme viikkoa aikaa saada Kate näkemään, että he ovat kuin luodut toisilleen.

Suurin on rakkaus

Kun tumma ja seksikäs Jarod Kendall tapaa kuvankauniin Sydney Taylorin, hän on elämänsä vaikeimman valinnan edessä. Pappina hänen on pidättäydyttävä romanttisista suhteista. Ystävyys alkaa viattomasti, mutta rakkaus kasvaa syväksi. Jarodin on salattava tunteensa, ja pettynyt Sydney muuttaa pois kaupungista. Onko jo liian myöhäistä, kun Jarod viimein ymmärtää, mikä on tärkeintä?

Toinen kerta tosirakkautta

Daniel Elliotin ex-vaimo, Amanda, herätti hänessä yhä saman tutun intohimon, jonka vuoksi he olivat menneet naimisiin - yllätysraskauden lisäksi. Danielin vaikutusvaltainen suku oli kuitenkin lyönyt kiilaa heidän väliinsä yhden kerran liikaa, ja he olivat lähteneet eri teille. Voisiko intohimon liekki heidän välillään olla tällä kertaa vahvempi kuin Elliotin suvun uhka?

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica