Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Todellinen morsian / Kuppikakkuja ja korkokenkiä
  • Bandtyp: e-bok
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20210730
  • ISBN10:9150750550
  • ISBN13:9789150750553

Todellinen morsian / Kuppikakkuja ja korkokenkiä

(e-bok)
Beskrivning:

Todellinen morsian

”Tally, missä sinä olet? Sander täällä!”. Kipeää tekevä tuttu ääni lamauttaa Tallyn, kun hän on pakkaamassa vaatteitaan entisen aviomiehensä Sanderin Etelä-Ranskan talossa. Heidän avioeronsa astuisi kohta virallisesti voimaan ja Tally voisi lakata murehtimasta lyhyttä liittoaan ja menetettyä lastaan.

Tallyn isällä ja Sanderilla on kuitenkin ehdotuksia liiton pelastamiseksi. Mutta ehdotusten lisäksi Sanderin menneisyys pudottaa pommin Tallyn ratkottavaksi. Tarvitaan todellista uskollisuutta, jotta menneeseen olisi uskomista ja uutta tulevaisuutta uskaltaisi edes toivoa.

Kuppikakkuja ja korkokenkiä

Tapahtuu Hampsteadissä: Ruby Delisantron rakas pieni auto, jolla on lempinimikin, joutuu urheilullisen avo-Ferrarin tönäisemäksi. Temperamenttinen Ruby päättää pitää Ferrari-kuskille puhuttelun. Hänen pientä autoaan eivät kalliit ökyautot töni! Mikä tämä mies oikein kuvittelee olevansa! Miehen T-paidassa lukee ”asianajajat tekevät sitä yksinoikeudella”. Niinpä niin. Rubyn verenpaine nousee entisestään. Hän haukkuu miehen ja kaasuttaa tiehensä. Mies, Callum Westmore, ehtii juuri ja juuri lukea poiskiitävän auton kyljestä tekstin ”Hitunen huurretta. Kuppikakkuja mittatilaustyönä.” Hyvä. Mainostekstin perusteella Callum aikoo löytää naisen korvatakseen aiheuttamansa vahingon.

Tillgängliga elektroniska format:
  • Epub med vattenmärke (Letto)
Information om e-böcker i olika format

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica