Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

UTÆMMET
 • Bandtyp: Pocket
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 20191106
 • Antal sidor: 202
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 387
 • ISBN10:8799806827
 • ISBN13:9788799806829

UTÆMMET

(Pocket)
Beskrivning:

Er du klar til, én gang for alle, at udleve det, du inderst inde ønsker. Og samtidig bevare lysten og evnen til at gøre det resten af din tilværelse? Så er det den rigtige bog, du har fat i. UTÆMMET handler om at trække en streg i sandet og udleve det, du går og længes efter men hidtil ikke har kunnet knække koden til. Bogen er en step-by-step guide til at blive fri og udleve, hvem du virkelig er. 


Fri til at træffe de bedste valg for dig selv. Fri til at turde stå ved og ikke kompromittere, hvad du ønsker af din tilværelse. Fri til at elske dig selv med hud og hår. Fri til at styre slagets gang og lede dit eget liv i stedet for at følge andre, som gerne vil diktere, hvad du skal eller ikke skal. 


Fri til at følge dig selv, stole på din intuition og få adgang til al den saft og kraft, der lever og bor i dig, og som endnu er uforløst. 


UTÆMMET er til dig, der tør se dig selv i øjnene. Til dig der er parat til at rive dét ned, som ikke fungerer. Til dig der er klar til at bygge dig selv op - indefra og ud - stærkere end nogensinde før! 


Mit ønske med bogen er at tænde en gnist inden i dig, så din indre ild ALDRIG mere brænder ud. Så du for evigt forbliver tro mod dig selv, og med det udgangspunkt går i gang med at skabe det liv, du drømmer om. 


Hvis du er klar til at lægge den indsats i det, som det kræver, kan du få det meste, som du (måske) alt for længe har gået og længtes efter, til at lykkes. 


Alting begynder og slutter med dig! 


Fra en kvinde til en anden er det mit ønske, at du tager fuld kontrol over dit liv og bliver den mest kraftfulde og utæmmede udgave af dig selv, indtil døden skiller dig ad. 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica