Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Håndbog for skoleforældre
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 20200813
 • Antal sidor: 120
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 338
 • ISBN10:8791147808
 • ISBN13:9788791147807

Håndbog for skoleforældre

(Häftad)
Beskrivning:

For første gang udgives der nu en håndbog for de 10 vigtigste år i et barns liv – Håndbog for skoleforældre.Forældres interesse, støtte og hjælp til deres børns skolegang har stor betydning for, hvordan børn lærer og trives.


– Målet med Håndbog for skoleforældre er at hjælpe forældre til børn i folkeskolen med at give deres børn den bedst mulige skolegang, siger Ulla Hinge, der er bogens redaktør.


Håndbogen er udgivet af Skole og Forældre. Den bygger på foreningens viden og erfaring gennem mange år som interesseorganisation for forældre til børn i folkeskolen. Håndbog for skoleforældre beskriver, hvordan forældre kan forstå og tackle en lang række vigtige problemstillinger, som de kan støde på i løbet af et barns skoleliv; fra skolestart til afgangseksamen i 9. eller 10. klasse. Den giver forældrene baggrundsviden, fortrolighed med principperne bag folkeskolen og, ikke mindst, en stribe praktiske råd.


– Et barns skolegang er 10 meget vigtige år, og der er høje forventninger både fra og til forældrene, også højere end før. Vores håndbog gør forældrene meget bedre forberedt til deres barns skolegang, siger Ulla Hinge.


– Den danske folkeskole er ikke perfekt, men den er i absolut topklasse internationalt. Og hvad der er endnu mere vigtigt: Vi skaber den selv. Som elever, forældre, lærere, pædagoger – i det hele taget alle, der har med skolen at gøre – kan vi takke hinanden for den skole, vi har. Forældrenes rolle har altså betydning, ikke blot for deres egne børn, men også for alle andre i skolen.


– På 120 sider med masser af illustrationer og eksempler formidler Skole og Forældre den viden, som gør, at forældre kan støtte deres børns skolegang og fortsat give et vigtigt bidrag til at skabe en fantastisk grundskole i Danmark, siger Ulla Hinge.


Fra lektørudtalelsen: "Meget lettilgængeligt opslagsværk om alt det forældre skal forholde sig til gennem deres børns 10 års skoleliv."


Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Vägra följa John : genvägen till hälsa,
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica