Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Psykoterapi - en introduktion
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 20060228
 • Antal sidor: 102
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 215
 • ISBN10:8778872928
 • ISBN13:9788778872920

Psykoterapi - en introduktion

(Häftad)
Beskrivning:

Psykoterapi - en introduktion handler om de behandlinger af psykiske vanskeligheder, som (forhåbentlig) virker gennem samspillet mellem den person, der søger hjælp, og den person, der forventes at hjælpe. Som det fremgår, kan dette samspil være meget varierende fra terapiform til terapiform.

Gennem hele bogen optræder en ung pige, der hedder Louise. Hendes vej igennem de forskellige behandlingsmetoder beskrives.

Ordet psykoterapi er en fællesbetegnelse for alle de forskellige ikke-medicinske behandlinger for psykiske problemer. De terapiformer, der præsenteres i bogen, er alle veletablerede retninger med en del år på bagen og stort set alle bruges udbredt i dele af det offentlige behandlingssystem. Dette betyder, at der bruges en del plads på at redegøre for tankerne hos de enkelte terapiformers ophavsmænd og relativt mindre på at præsentere de nyeste formuleringer på feltet.

Bogen er henvendt til lærere og studerende og andre, der er interesseret i psykologi, og som eventuelt overvejer at deltage i et terapiforløb.

Stig Poulsen (f. 1960) er cand.psych. og ph.d. (i 2000) på en afhandling om klientens oplevelse af gruppeterapi. Han er lektor i klinisk psykologi ved Institut for Psykologi ved Københavns Universitet. Han er specialist i psykoterapi og supervision og uddannet gruppeanalytisk psykoterapeut og supervisor.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Vägra följa John : genvägen till hälsa,
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica