Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Det populistiske manifest
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20181120
  • Antal sidor: 242
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 338
  • ISBN10:8775146967
  • ISBN13:9788775146963

Det populistiske manifest

(Häftad)
Beskrivning:

Det populistiske manifest er et progressivt bud på en mobiliserende venstrefløjspopulisme, der kan modsvare den højredrejning, vi oplever i Europa i dag.Den stigende højrepopulisme er ingen gåde. Vi bad selv om den, da vi nægtede at se konsekvenserne af den stigende ulighed og utryghed i øjnene. Så hvad er venstrefløjens svar? Måske er svaret ikke antipopulisme. Måske er det på tide, at venstrefløjen kommer ud af sin handlingslammelse, kommer i kontakt med de visioner, vreden og magtkritikken, der har skabt vores samfund og giver populismen en strategisk omfavnelse. 


Anmeldelser
"Et festfyrværkeri af en debatbog […] Bogen er ualmindelig veloplagt, klar i mælet og inspirerende."  ????? – Politiken


"Det populistiske manifest er fremragende" ????? – Jyllands-Posten


"Åsa Linderborg og Göran Greiders nye bog er læseværdig, klar og kompromisløs. Den byder på en tiltrængt pause fra tidens tågesnak." – Information


Åsa Linderborg er kulturchef på Aftonbladet, historiker og en markant skik- kelse i den svenske offentlige debat. Hun slog igennem som forfatter i 2007 med den selvbiografiske skildring af sin far Mig ejer Ingen. Hun er desuden fast klummeskribent for Dagbladet Information.


Göran Greider er chefredaktør for det svenske dagblad Dala-Demokraten og har siden sin forfatterdebut i 1981 udgivet over tredive bøger: poesi, debat og biografier.


Det populistiske manifest er fjerde bog i serien Europæiske Ideer. Tidligere er Efter Europa af Ivan Krastev, Ned på jorden af Bruno Latour og Sådan ender demokratiet af David Runciman udkommet.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica