Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Fagtesange for de yngste
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20051118
  • Antal sidor: 126
  • Upplaga: 7, 
    Vikt i gram: 606
  • ISBN10:8773949159
  • ISBN13:9788773949153

Fagtesange for de yngste

(Inbunden)
Beskrivning:

Fagtesange for de yngste er en flot billedbog med fagtesange. Fagtesange er sange, man synger, samtidig med at man bogstavelig talt giver den hele armen med fingre, arme, ben eller hele kroppen. Fagtesange stimulerer børnene billedmæssigt, sprogligt og kropsligt og kan ´synges´ af børn, der endnu ikke mestrer sproget.

I Fagtesange for de yngste er der både lette og svære sange. Sangene er valgt ud fra deres musikalske og pædagogiske kvaliteter og handler om centrale ting i børnenes liv for eksempel krop, familie, farver, mad, dyr, at være elsket.

Bogen giver institutionerne og dagplejerne mulighed for at få suppleret og samlet deres sangrepertoire, og forældrene får mulighed for at lære de sange, børnene synger i institutionen.

Der er noder og becifringer, og alle sangenes bevægelser og lege er beskrevet kortfattet og præcist. Er man ikke så heldig at være en omvandrende børnesangbog eller at kunne læse noder, kan melodierne høres og læres på cd´en Fagtesange for de yngste.Lisbet Stevens er illustrator og har bl.a. illustreret en lang række bøger for børn. Dorte Nyrop er musikpædagog med speciale i undervisning af småbørn og pædagoger.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Verdens vinter
Verdens vinter
av Follett, Ken
Fagtesange for de yngste
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie