Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hamnet
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20210819
  • Antal sidor: 400
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 583
  • ISBN10:8772390522
  • ISBN13:9788772390529

Hamnet

(Inbunden)

Beskrivning:

En smuk og sørgelig bog om Shakespeares eneste søn, Hamnet.

Et indlevende portræt af en dreng og hans mor, og frem for alt en stor roman om kærlighed og tab, smukt og sørgeligt fortalt med en let og tidløs stemme."Hamnet er en vidunderlig bog. Sanseligheden fortryller, og ømheden bevæger."

?????????? Politiken


"Den er stille og knugende i sine sorgbeskrivelser, mild og lun i sin kærlighedshistorie, ganske magisk i sin grundstemning."

Weekendavisen En sommerdag i 1596 ligger en ung pige syg med høj feber i den lille engelske by Stratford-upon-Avon. Hendes tvillingebror, Hamnet, løber af sted for at finde hjælp, men der er tomt både i deres eget hus og i nabohuset, hvor bedsteforældrene bor. Hvor er alle henne? Deres mor, Agnes, er uden for byen i den have, hvor hun dyrker helbredende urter. Deres far er helt i London, hvor han arbejder på et af sine skuespil. Ingen af forældrene har nogen anelse om, at et af deres børn vil være død inden ugen er omme.HAMNET er kåret til en af årets ti bedste bøger af New York Times og O'Farrell er vinder af The Women's Prize for Fiction 2020.MAGGIE O’FARRELL er født i Nordirland i 1972, er opvokset i Wales og Scotland og er nu bosat i Edinburgh. Hun er tidligere journalist og debuterede som forfatter i år 2000 med romanen After You'd Gone, som hun modtog debutantprisen The Betty Trask Award for. Siden er det blevet til syv romaner mere og en selvbiografi og adskillige litterære priser. Hamnet er den femte af hendes bøger, der udkommer på dansk.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica