Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Performance Pipeline
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20181108
  • Antal sidor: 313
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 573
  • ISBN10:8771584323
  • ISBN13:9788771584325

Performance Pipeline

(Häftad)
Beskrivning:

PERFORMANCE PIPELINE hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.  

Bogen viser, hvordan arbejdet i organisationer flyder fra top til bund gennem ledelsesniveauerne. For hvert niveau afdækker og forklarer Stephen Drotter, hvilke resultater ledere skal skabe, og hvilke opgaver og beslutninger de skal sende videre, så ledere på organisationens øvrige niveauer også opnår succes.  

PERFORMANCE PIPELINE sætter fokus på de tre afgørende forretningsmæssige behov: 

·         Hvordan man forbedrer den forretningsmæssige performance gennem unikke formål på hvert ledelsesniveau og klarhed over de resultater, der skal opnås.

·         Hvordan man gør ledere succesrige ved at få lederne på de enkelte ledelsesniveauer til at sende opgaver og beslutninger videre til de øvrige niveauer.

·         Hvordan man hjælper ledere med at foretage transitionen til et nyt niveau og fjerner performanceforhindringer. 

Performance Pipeline-metode er nem at anvende og tilegne sig for både ledere og konsulenter og kan bruges fleksibelt af organisationer i alle størrelser og brancher. Bogen er fyldt med øvelser og eksempler, der illustrerer, hvordan Performance Pipeline-metoden fungerer i praksis. 

OM FORFATTEREN:

Stephen Drotter er CEO for Drotter Human Resources, der er arbejder med CEO-efterfølgelse; evaluering, udvælgelse og udvikling af ledere; og organisationsudformning på koncernniveau. Han var en af de oprindelige arkitekter bag General Electrics efterfølgerplanlægningsproces og har ledet HR-afdelinger i virksomhederne INA Corporation og Chase Manhattan. Stephen Drotter har en kandidatgrad i økonomi fra Amherst College. Han er medforfatter til The Leadership Pipeline: How to Build the Leadership-Powered Company (2001) og The Succession Planning Handbook for the Chief Executive (1986). 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica