Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Kan man dø to gange?
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20170602
  • Antal sidor: 445
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 742
  • ISBN10:8771467351
  • ISBN13:9788771467352

Kan man dø to gange?

(Inbunden)
Beskrivning:

“Lige inden klokken seks tirsdag aften den 19. juli ringede det på døren til kriminalkommissær Evert Bäckströms lejlighed på Kungsholmen i Stockholm. Det var et diskret, men samtidig udfordrende signal, og desuden indledningen til endnu en mordefterforskning i Bäckströms liv, og normalt begyndte det aldrig på den måde.” FRA BOGENSøspejderen Edvin bliver sat i land på en lille ø i Mälaren for at samle svampe. I stedet finder han et halvt begravet kranium. Selv om Edvin kun er ti år, ved han omgående, hvad han skal gøre. Han lægger kraniet i en plasticpose, stikker af fra spejderlejren og tager direkte hjem til sin nabo, kriminalkommissær Evert Bäckström.     


"Bäckström springer helst over, hvor politiafspærringen er lavest, og bruger hellere sin tid på at rekreere på eksklusive restauranter og samle de damer op, der har hørt rygter om hans evner med salamien." Nordjyske Stiftstidende ? ? ? ? 


"... en utrolig veltrimmet og ferm krimi i flere lag. Med intens pointering af et Sverige som en stormagt med indre magtkampe og ydre interesserer." Politiken ? ? ? ?     


”Persson er en fremragende forfatter med et let og lydefrit sprog, og hans bøger er ud over at være underholdende også altid spændende.” 5 stjerner, Kristeligt Dagblad  ? ? ? ? ?   


"Det er så absolut Leif GW Perssons bedste krimi til dato." Bogpusheren.dk


”Få ved som Leif GW Persson, hvordan krimislibestenen skal drejes. Alt får sin forklaring, ingen ledetråd hænger løst. Det er bare at læne sig tilbage og nyde historien.” Aftonbladet    

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica