Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Eddikepigen
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20160603
  • Antal sidor: 203
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 418
  • ISBN10:8771465170
  • ISBN13:9788771465174

Eddikepigen

(Inbunden)
Beskrivning:

Kate Battista føler sig fanget. Hvordan endte hun som husholderske for sin far, den excentriske videnskabsmand dr. Battista, og sin flabede, kønne lillesøster? Efter i årevis at have været ude på et akademisk sidespor står dr. Battista nu på tærsklen til et gennembrud. Der er bare ét problem: Hans geniale forskningsassistent, Pjotr, vil blive udvist, når hans opholdstilladelse inden længe udløber. Dr. Battista har imidlertid en plan, der kan sørge for, at Pjotr får lov at blive i landet – og som sædvanlig regner han med, at Kate vil hjælpe ham. Denne gang beder hendes far dog om for meget! Men kan Kate i længden modstå de to mænds rørende latterlige plan?  EDDIKEPIGEN, Anne Tylers version af William Shakespeares Trold kan tæmmes, stiller skarpt på vores forestillinger om familie og ægteskab. Kan trold stadig tæmmes? 


Svaret er lige så skævt, morsomt og livsbekræftende som altid hos Anne Tyler. 


”Anne Tyler har skrevet en bemærkelsesværdig ny version af den gamle historie, som Shakespeare altså selv i sin tid digtede videre på.” Jyllandsposten, 5 ud af 6 stjerner ? ? ? ? ? 


"Anne Tyler har skrevet en dejlig feel-good-roman med masser af hjertevarme og humor, som absolut fortjener at blive læst – også selvom man aldrig har fået læst Shakespeares forlæg." Litteratursiden.dk


"Tyler får historien til at spille lige så godt som oplægget. Så savner du herlig sommerlæsning, så hyg dig med denne geniale udgave af Trold kan tæmmes." Familiejournalen


"Tylers omplacering af miljø og bevæggrunde for plottet er genialt, og romanen er som selvstændig historie yderst vellykket, varm og vittig." Berlingske, 4 stjerner ? ? ? ? 

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica