Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Joes bog
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20160926
  • Antal sidor: 334
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 500
  • ISBN10:8771465111
  • ISBN13:9788771465112

Joes bog

(Häftad)
Beskrivning:

"Jonathan Tropper kunne sikkert skrive om selvangivelser, så man grinte sig fordærvet og bare måtte læse videre." Dagens Nyheter  

Det er næsten umuligt at skrive en bestseller. Og det er næsten lige så svært at fornærme en hel by. Men som den stræber, Joe Goffman nu engang er, formår han at gøre begge dele på én gang. Hans satiriske debutroman om hjembyen Bush Falls giver ham mange fjender, men også en tilværelse som succesforfatter på Manhattan. 

Efter sytten års fravær bliver han kaldt hjem til farens dødsleje og til byen, hvis indbyggere nu står i kø for at fortælle ham, hvad de mener om ham. Pludselig står han ansigt til ansigt med en fortid, der slet ikke er forbi endnu, og en ungdom, som han aldrig er vokset fra. JOES BOG er en befriende morsom roman om venskaber og teenageforelskelser, om svære familieforhold og nye chancer - og om endelig at blive voksen som 34-årige. 

"Skal du bare læse én roman i år, så synes jeg det skal være denne - et absolut mustread.”  Bognørden.dk, 6 stjerner ? ? ? ? ? ?

"Læs den og få en vanvittig skør og finurlig oplevelse i selskab med Joe og alle de andre i Bush Falls." Livetidukkehuset.dk, 5 stjerner ? ? ? ? ? 

"Der er kun ét at sige: hit med resten af forfatterens bøger!" blog.drustrup.dk

"Man kan ikke andet end elske denne roman, der både rummer humor og alvor. Jonathan Tropper har noget på hjertet, og han formidler det overbevisende." Bogvægten.dk

"JOES BOG er en fortiden møder nutiden-historie. En tidsrejse tilbage til et årti, der ikke er ældet med ynde, og hvor man skal have været der for at forstå, hvor dårlig musikken var. Måske lige med undtagelse af The Boss." Fyens.dk, 5 stjerner ? ? ? ? ?

"En velskrevet, satirisk og tankevækkende coming-of-age roman" Bogrummet.dk

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica