Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Kald mig prinsesse
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20110912
  • Upplaga: 13, 
    Vikt i gram: 360
  • ISBN10:8771085939
  • ISBN13:9788771085938

Kald mig prinsesse

(Pocket)
Beskrivning:

Da drabsafdelinge på Københavns politigård modtager en anmeldelse om voldtægt af en ung kvinde, bliver kriminalassistent LouiseRick sat på sagen. Det viser sig, at kvinden er blevet voldtaget af en mand, hunhar mødt på et dating-site, men den identitet, han har opgivet, er falsk.

En gennemgang af uopklarede voldtægtssager afslører fl ere med ettilsvarende mønster, og da en ung kvinde kort efter fi ndes kvalt i forbindelsemed endnu en voldtægt, sættes alle ressourcer i afdelingen ind på at fi nde denserieforbryder, der opererer i ly af internettets anonymitet.

Men alle spor ender blindt, og det går op for Louise Rick, at de er nødt til at tage utraditionelle metoder i brug. Så hun opretter selv en netdating-profil …

”Lad det være klart fra start. Kald mig Prinsesse er elementært og vedrørende spændende, ja velskreven og underholdende hele vejen til sidste punktum … Så bravo og bank i krimibordet. Blædel har serveret en solid anretning, en gedigen krimi, og noget tyder på, at vi igen har fået en glimrende dansk krimiforfatter.”

- Politiken”Sara Blædel følger succesdebuten op med en ny sikker politiroman … Blædel har fuldstændig styr på plottet, og spændingsmotoren kører støt og gelinde i denne velresearchede og ganske velskrevne veninde-krimi.

- Information

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Verdens vinter
Verdens vinter
av Follett, Ken
Grønt støv
Grønt støv
av Blædel, Sara
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica