Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Thorgals verden: Kriss af Valnor, 5. del
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20150217
  • Antal sidor: 48
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 445
  • ISBN10:8770855781
  • ISBN13:9788770855785

Thorgals verden: Kriss af Valnor, 5. del

(Inbunden)
Beskrivning:

Kriss af Valnor og Thorgals søn, Jolan – blandt vikingerne kendt som helbrederkongen Taljar Sologhonn – har giftet sig for at samle alle nordens folk til det endelige slag mod kejser Magnus, der hersker over landene mod syd. Kejseren vil i ledtog med hertugen af Auxaterra – der er gift med kejserens datter, den intrigante Gwenda – tage magten i vikingernes land og tvinge dem til at opgive deres guder og underkaste sig hans enlige gud, Yavhus.   Den ene af Jolans fire »guvernører«, Arlac, søn af hertugen af Auxaterra, er sendt på en fjern mission, men han lokkes i en fælde tilrettelagt af hans stedmor, Gwenda. Hertuginden har også lokket herre Konoag til at forråde Kriss og Jolan mod at love ham kejserrigets vasal i nord, når vikingerne er besejret.   

Det nærtforestående slag ser ud til at blive voldsomt, og det umage par Kriss og Jolan har ikke nødvendigvis samme strategi – eller samme motivation ...   
Handlingen i Kriss af Valnor udspiller sig parallelt med den aktuelle handling i den almindelige Thorgal-albumserie, der foreløbig er nået til bind 34. De to handlingsforløb forventes at løbe endeligt samme i Thorgal album 36 om et par år.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica