Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Tørst
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20180608
  • Antal sidor: 524
  • Upplaga: 3, 
    Vikt i gram: 414
  • ISBN10:8770070091
  • ISBN13:9788770070096

Tørst

(Pocket)
Beskrivning:

EN MORDER ER LØS. 

HAN ER I DIT HJEM. 
HAN ER UDE EFTER BLOD. 


 En kvinde bliver fundet myrdet i sin lejlighed, efter at hun har været på Tinder-date. Hendes krop er tømt for blod, og politiet finder bidemærker på halsen. Medierne og politiets ledelse presser hårdt på for at få en hurtig opklaring af den bestialske sag, og politiet ved, at der kun er én mand, der kan løse opgaven: Harry Hole.  Harry Hole, der nu underviser på Politiskolen, har de seneste tre år levet et fredsommeligt liv sammen med sin Rakel, og han har intet ønske om at vende tilbage til det sted, der tog næsten alt fra ham. Men da endnu et offer bliver fundet, går det op for Harry, at han er nødt til at sætte alt til side for endelig at få fat i den morder, det aldrig lykkedes ham at fange. Hans jagtinstinkt er vakt.  


TØRST er den 11. roman om Harry Hole, Oslo Politis måske bedste, måske værste, men under alle omstændigheder mest sagnomspundne drabsefterforsker. 


"TØRST kombinerer det bedste fra amerikansk og nordisk krimitradition.”                                                                                                                      Jyllands-Posten, 5 af 6 stjerner ? ? ? ? ?  


”Rædsel på grund af det yderst grumme og blodtørstige plot, som Nesbø mestrer så fuldstændigt.”Nordjyske Stiftstidende, 5 af 6 stjerner ? ? ? ? ?  


”Krimi, når det er allerbedst”Vildmedkrimi.dk  


”Nesbø har flair for det makabre og smukke” Litteratursiden.dk ”…en bloddryppende bog med bid i, der ikke vil skuffe hardcore fans.”                               Kulturxpressen.dk, 4 af 5 stjerner ? ? ? ?  


”… magen til genialt og udspekuleret handling har jeg sjældent oplevet.”               Krimifan.dk, 5 af 5 hjerter ? ? ? ? ?  


”Nesbø er stadig en mester i at skrue et plot sammen”                                           Bognørden.dk, 5 af 5 hjerter ? ? ? ? ?  


"Et mesterværk af en krimi ” Janfindal.dk, 5 ud af 5 stjerner ? ? ? ? ?  


"Jo Nesbø formår at skrive krimier med et psykologisk plot, der overrasker, og hvor gedigent opklaringsarbejde ligger til grund for løsningen på mordgåden. Det er godt. Det er rigtigt, rigtigt godt.” Bogblogger.dk


"TØRST er efter min mening den til dato bedste roman om Harry Hole, og det siger ikke så lidt!" Bogpusheren.dk, 6 stjerner

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica