Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Prinsesse Fjollehoved og lokumssnakken
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20210511
  • Antal sidor: 32
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 307
  • ISBN10:8762736337
  • ISBN13:9788762736337

Prinsesse Fjollehoved og lokumssnakken

(Inbunden)3-6 år

Beskrivning:

PRINSESSE FJOLLEHOVED er en lille pige, der bobler over af opfindsomhed og fantasi, men hun bekymrer sig også om mange ting, børn kan relatere til, fx stressede forældre, nye klassekammerater og skolens toiletter.Billedbøgerne indeholder temaer som fantasi, humor, bekymringer, familie, opdragelse.


PRINSESSE FJOLLEHOVED har en hemmelig skatkiste med fine sager, som – i hvert fald i FJOLLEHOVEDS fantasi – giver hende superkræfter.


Første dag i 0. klasse går helt galt. PRINSESSE FJOLLEHOVEDS hund tisser på gulvet, og de andre børn griner ad hende, da hun kommer til at sige, hun hedder Tis Fjollehoved. Til sidst må far komme og hente hende.


Billedbøgerne om PRINSESSE FJOLLEHOVED fremhæves for deres fine og sjove skildringer af livet i en småbørnsfamilie - og kan sammenlignes med PIPPI LANGSTRØMPES personlighed.


Fra 4 år.


Elina Hirvonen (f. 1975) er en finsk forfatter til både børne- og voksenbøger samt journalist og dokumentarfilmskaber. Hun har modtaget flere priser og nomineringer for sit forfatterskab.


Mervi Lindman (f. 1971) er en anerkendt finsk illustrator, hvis værker er udgivet i 15 forskellige lande. I Danmark er bl.a. udkommet den populære serie BULLER.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica