Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Strategisk handlekraft i 3D
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20150223
  • Antal sidor: 192
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 337
  • ISBN10:8757433658
  • ISBN13:9788757433654

Strategisk handlekraft i 3D

(Häftad)
Beskrivning:

De fleste strategier bliver aldrig ført ud i livet. Det er et problem- og et stort potentiale. Organisationen og ledelsessystemet er vigtige midler til at eksekvere din strategi, men efter al sandsynlighed er de optimeret til at eksekvere den forrige… Hvis de skal løfte den nye strategi, skal organisationen og ledelsessystemet udvikles sammen med strategien. En tværgående tilgang er nødvendig for succesfuld strategieksekvering. Strategisk handlekraft i 3D fokuserer på sammenhængene mellem strategiproces, ledelsessystem og organisationsudvikling. Fremstillingen forklarer, hvorfor og hvordan disse sammenhænge skal identificeres og prioriteres, og hvordan ledelsen i organisationen sikrer, at en (ny) strategi giver mening for alle i organisationen. Der er ikke én løsning – men en vej med to spor: både det organisatoriske og det personlige. 


Fremstillingen giver det helhedsbillede, man må bevare, når man arbejder med eksekvering af strategier som et langt sejt træk. Bogen binder en række fagområder sammen i en helhed, som øger sandsynligheden for, at du som leder kan flytte din organisation til mere strategisk handlekraft. Med bogen får læseren gode råd, eksempler og idéer fra den virkelige verden samt konkrete værktøjer, herunder tjeklister og en forståelsesramme i form af 3D-modellen. Alt dette sikrer overblik til at skrue på de rigtige håndtag, tage de nødvendige diskussioner og sikrer, at strategien ikke blot ender i skuffen som tidligere. 


Strategisk handlekraft i 3D henvender sig til alle med en interesse for strategisk handlekraft samt eksekvering af strategier, både til offentlige organisationer og private virksomheder. Bogen kan også bidrage til perspektiver på de udfordringer, som offentlige virksomheder står over for i udviklingen fra ”forvaltning” til ”offentlig forretning”. 


Indholdsoversigt 
Introduktion: Virkelighedens udfordringer med strategieksekvering 
Indledning 
Kapitel 1. Fra strategi til handlekraft til eksekvering 
Kapitel 2. Metode: Introduktion til 3D-modellen 
Kapitel 3. Strategiudvikling 
Kapitel 4. Udvikling af organisationen til strategien 
Kapitel 5. Ledelsessystemet 
Kapitel 6. Cases: strategi-eksekvering gennem helhedstænkning 
Kapitel 7. Din egen mulighed for strategisk handlekraft – nu 
Kapitel 8. Perspektiver 
Litteraturliste   

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica