Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Alberte Ensten og opfinderkongen
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Danska
  • Utgiven: 20170217
  • Antal sidor: 124
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 298
  • ISBN10:8741000196
  • ISBN13:9788741000190

Alberte Ensten og opfinderkongen

(Inbunden)
Beskrivning:

Alberte er en helt almindelig pige i en helt ualmindelig familie. Hendes skøre opfindermor gør det ikke altid lige nemt at være Alberte …   

Alberte har det sådan set fint i skolen. Hun er både dygtig og afholdt. Men hun gør ikke meget væsen af sig. Et par store briller og et par glimtende sæt togskinner på tænderne vender dog op og ned på Albertes liv. Det er ikke sjovt at gå rundt og ligne et amerikansk juletræ. Thor har aldrig syntes at Alberte var almindelig, han synes tværtimod at hun er skøn i al sin særlighed. Han bestemmer sig for at overvinde sin generthed og tale med hende og en dag får en chance for at tage hjem til hende. At det skal blive begyndelsen på et halsbrækkende eventyr med et flyvende hus, en opfinderkonkurrence og et møde med en storsvindler, aner han ikke.

Selvlæsning fra 9 år og god oplæsning fra 6 år.

Pressen skriver:

Klingenbergs bog er dejlig pjattet og skør, velskrevet og meget anderledes. Wikströms sort-hvide illustrationer er forfriskende og livlige og giver bogen et ekstra pift.

 - Weekendavisen

?????

Alberte Ensten og opfinderkongen er en vidunderligt underholdende bog for eventyrlystne og opfindelsesivrige børn. Historien er fængende, den er sjov og ikke mindst fyldt med skøre indfald og opfindelser.

- Børnenes Bøger

Sjov historie om to børn, der bliver overladt til sig selv, og må tage ansvar for at redde en opfindermor ud af et halsbrækkende eventyr. Fuld af humor og med et snert af alvor.

- Bibliotekernes lektørudtalelse

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica