Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Paljon melua tyhjästä
  • Bandtyp: e-bok
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20210224
  • ISBN10:8726558556
  • ISBN13:9788726558555

Paljon melua tyhjästä

(e-bok)
Beskrivning:

Benedict, Claudio ja Don Pedro ovat vierailulla ystävänsä luona. Eipä aikaakaan kun Claudio on umpirakastunut isännän tyttäreen Heroon, mutta kipinöitä sinkoilee muuallakin: Benedict ajautuu sanasotaan Heron serkun Beatricen kanssa. Ilmassa lentelee loukkauksia ja piikittelyä, vaikka parin kemia on selvää kaikille muille kuin heille itselleen. Alkaa juonittelu toisiaan inhoavan parin yhteensaattamiseksi, ja juonista saavat myös osansa myös Claudio ja Hero.

Väärinymmärryksistä ja rakkaudesta kertova komedia Paljon melua tyhjästä on esitetty näyttämöiden lisäksi myös useaan kertaan valkokankaalla. Kriitikkojen ylistämää vuoden 1993 filmatisointia tähdittivät Emma Thompson, Denzel Washington, Keanu Reeves ja Kate Beckinsale. Viimeisin, nykyaikaistettu elokuvaversio (ohj. Joss Whedon) sai ensi-iltansa vuonna 2012.

William Shakespeare (1564–1616) oli englantilainen näytelmäkirjailija. Shakespeare jätti jälkeensä 37 näytelmää ja runsain määrin runoja. Hänen tunnetuimpia näytelmiään ovat "Romeo ja Julia", "Hamlet", "Macbeth" ja "Othello".

Shakespearen uskotaan työskennelleen myös näyttelijänä. Osa tutkijoista on kyseenalaistanut, kirjoittiko Shakespeare teoksensa yksin vai oliko asialla kokonainen teatteriryhmä.

Tillgängliga elektroniska format:
  • Epub - för PC, Mac, vissa läsplattor
  • Epub med vattenmärke (Letto)
Information om e-böcker i olika format

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica