Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Fordelen ved at være indadvendt i en udadvendt verden
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 20040109
 • Antal sidor: 323
 • Upplaga: 8, 
  Vikt i gram: 459
 • ISBN10:8721022917
 • ISBN13:9788721022914

Fordelen ved at være indadvendt i en udadvendt verden

(Häftad)
Beskrivning:

Det out at være introvert og in at være ekstrovert. Introverte/indadvendte får energi fra deres indre verden, har behov for at være alene, og er som oftest særdeles gode til at lytte og vise nærvær. En 29-spørgsmålstest viser, hvor på den introverte skala man befinder sig.Bogen formidler videnskabelige forklaringer og demonstrerer hvordan introverte kan prioritere sig selv, således at de er i stand til at oplade energi og ikke lade sig rende over ende og blive drænet i en ekstrovert verden.For alle introverte og alle, der har brug for at forholde sig til og omgås introverte.

Kundrecensioner och bloggar

Kundbetyg baserat på 2 recensioner.
 • Endelig!

  Nu har jeg endelig lært, ikke kun at værdsætte min indadvendthed, men også at turde være stolt af det.
  Så nu må vi igang med at "opdrage" / uddanne samfundet (de udadvendte) til at lære og værdsætte og påskønne deres indadvendte modstykker.
  Og nej vi gider ikke alt det gruppearbejde. Så stop dog med det! Det er okay at nogen børn er mere stille end andre. Så skolerne skal til at tage sig sammen, og gøre op med deres uvidende og til tider fordømmende holdning til, at vi alle sammen skal være mere udadvendte og blive bedre til at arbejde i grupper. NEJ, det skal vi dæleme ikke. (Ihvertfald ikke i det omfang som samfundet/skolesystemet forventer)
  Ja, jeg havde vist lige lidt behov for at give afløb for mine frustrationer over denne udadvendte verden. :-)

  av PW, 2012-06-03
 • Bogen man ikke kan undvære

  Jeg fik bogen anbefalet af en bekendt, og lånte den straks på biblioteket. Det har jeg ikke fortrudt et sekund, for efter at have læst ca. halvdelen bestemte jeg mig straks for at købe den selv.
  Nu behøver jeg ikke længere at være "skamfuld" over at være anderledes, at være følsom overfor støj og dufte etc. Jeg er jo bare indadvendt! Bogen giver mange gode råd til hvordan man kan håndtere sig selv i en udadvendt verden. Jeg giver bogen mine varmeste anbefalinger.

  av Eva Thomsen, 2010-06-01

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Kvinderne på stranden
Kvinderne på stranden
av Alsterdal, Tove
At leve et liv, ikke vinde en krig
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie