Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Topekaskolen
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Danska
 • Utgiven: 20210416
 • Antal sidor: 328
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 511
 • ISBN10:8712062243
 • ISBN13:9788712062240

Topekaskolen

(Häftad)
Beskrivning:

”Romanens fremtid er lige her.” SALLY ROONEY Et mesterligt fortalt drama om fortrængte familiehemmeligheder, amerikansk identitet og sprogets magt. 


Topeka, Kansas, sidst i 1990erne. I centrum står high school-eleven Adam Gordon og hans forældre, psykologerne Jane og Jonathan. Jane er en berømt feministisk forfatter, og Jonathan er ekspert i at nå ind til problematiske teenagedrenge. Adam selv er en dygtig debattør og freestylerapper med et spirende poetisk talent. Herfra spindes tråde fremad og tilbage i tiden. Fra forældrenes opvækst og første møde til Adams liv som voksen familiefar i Brooklyn. Fra at begære sin næstes hustru til en fatal billardkugle i en kælder. 


TOPEKASKOLEN er en historie om en familie, om hvordan man opdrager en søn til at begå sig i en verden gennemsyret af giftig maskulinitet, og samtidig en forhistorie til vores samtid: den offentlige samtales sammenbrud, den nye højrebølge og den hvide mands identitetskrise. Ben Lerners roman er blevet hyldet af kritikerne og var blandt finalisterne til Pulitzerprisen 2020. 


”En svimlende intelligent forfatter. Et godt sted at starte for alle, der ønsker at forstå nutidens USA bedre.” THE TIMES 


"Modig, vild og, ikke mindst, en kærlighedshandling.” OCEAN VUONG

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica