Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

En hyllest til lammet; en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20140304
  • Antal sidor: 151
  • Upplaga: 1 (2014), 
    Vikt i gram: 770
  • ISBN10:8293154780
  • ISBN13:9788293154785

En hyllest til lammet; en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!

(Inbunden)
Beskrivning:

Det norske lammekjøttet er kanskje noe av det aller beste kjøttet vi har. Nesten alt kjøttet som produseres er økologisk, men stadig flere ønsker å lage helt økologisk lammekjøtt. Dyrene får beite fritt ute, leve slik som dyrene skal gjøre og kvaliteten på kjøttet blir deretter. Forfatteren av denne boken mener det norske lammekjøttet er makeløst!

En ting er at fårikål regnes som vår nasjonalrett og at det varmer hver gang høsten nærmer seg ... Men lammet byr på så utrolig mye mer. Det beste er at det stadig blir mer økologisk lammekjøtt å få tak i, og da er smaken enda litt bedre. Rune Kalf-Hansen har laget denne flotte kokeboken for alle som elsker lammekjøtt, og som gjerne vil utforske hvilke fantastike muligheter som ligger i dette kjøttet.

Og her får du oppskrifter tilpasset hver årstid. Du får oppskrifter på fileter, eksotisk innmat, salater, oster og steker. Hele dyret tas i bruk. En økologisk kokebok for deg som elsker lam og som vil utvide menyen hjemme.

"Jeg bruker hele lammet. Du finner oppskrifter på fileter og fine deler, men også på bog, bibringe, kjøttdeig, lever og hjerter ... for å nevne noe! Jeg har også laget mange grunnoppskrifter med forslag til hvordan de ulike rettene kan varieres. Du får tips til fåreoster og vinforslag. Lykke til!"

Det skal være økologisk, kortreist og i sesong. Det er Rune Kalf-Hansens signatur som kokk.

Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboken finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider - ikke minst lærer du hvordan å grille et helt lam, bruke hele dyret og lage ditt tilbehør selv fra grunnen av. Spis mer lammekjøtt - med god samvittighet!

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica