Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Respekt
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20120210
  • Antal sidor: 294
  • Upplaga: 1 (2012), 
    Vikt i gram: 554
  • ISBN10:8293140070
  • ISBN13:9788293140078

Respekt

(Inbunden)
Beskrivning:

Dette er den dramatiske biografien om Herlands krigsherjede barndom i Kongo og hennes møte med janteloven og det naive Norge i voksen alder.

Hanne Nabintu Herland er religionsforsker og forfatter. På et bakteppe av biografiske fortellinger fra Herlands dramatiske og usedvanlige oppvekst i Afrika, forteller hun om sitt første møte med Norge i voksen alder. Møtet med Norge medførte et betydelig kultursjokk. Overrasket over janteloven og gruppepressets harde grep, møtte hun et folk som hun følte var alt annet enn fritt. Herland skriver om snillisme, rasisme mot hvite, middelmådighet, mangelen på respekt for den tradisjonelle norske kulturen og troen på Gud.

Hennes forrige bok, "Alarm" kom ut i 2010 og solgte i fem opplag på under et år.

Hanne Nabintu Herland er en populær og profilert religionshistoriker, forfatter og samfunnsdebattant som er kjent fra TV, radio og avisspaltene. Hun er født og oppvokst i Kongo, Kenya og flyttet til Norge som 19 åring. Herland er en av de få som er en uredd og fri intellektuell som ofte kommer med uventede og sylskarpe synspunkter som bryter med det politisk korrekte. Hun kjennetegnes av ønsket om en høynet respekt for forskjellighet, ulike meninger og større individuell frihet. Boken er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Rødt, hvitt & blått
Rødt, hvitt & blått
av Toje, Asle
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica