Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Boken om digital fotografering
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Norska (bokmål)
 • Utgiven: 20080527
 • Antal sidor: 221
 • Upplaga: 1 (2008), 
  Vikt i gram: 376
 • ISBN10:8277723253
 • ISBN13:9788277723259

Boken om digital fotografering

(Häftad)
Beskrivning:

Scott Kelby, forfatteren av bestselgeren Boken om digital fotografering, bind 1, er på banen igjen med en helt ny bok som fortsetter der bind 1 sluttet. Enda mer informasjon om det aller viktigste innen digital fotografering - hvordan du kan ta bilder av profesjonell kvalitet med de samme triksene som dagens digitale toppfotografer bruker (og det er lettere enn du tror).

Slik beskriver Scott selv bokas briljante konsept: «Tenk deg at du og jeg er ute og fotograferer og du spør meg: «Når jeg bruker blitsen min, blir bakgrunnen bak personen jeg fotograferer sort, hvordan fikser jeg dette?» Da ville jeg ikke stå der og holde en forelesning for deg om blitsbelysning, eller starte en diskusjon om blitssynkronisering. I det virkelige liv ville jeg bare si: «Endre lukkertiden til 1/60 av et sekund - og det er det.»

Det er dette denne boka handler om: "Du og jeg er ute og fotograferer mens jeg svarer på spørsmålene dine, gir gode råd og deler fotohemmeligheter med deg slik jeg ville ha gjort det overfor en kamerat, uten en masse tekniske forklaringer og fotofaglig babbel.»

På hver side i boka finner du tips om ett bestemt aspekt ved fotograferingen din. For hver side du leser, vil du lære en ny, profesjonell kamerainnstilling eller verktøy og triks som gjør at du ikke lenger tar ordinære albumbilder, men er klar for fotoutstillinger, om du vil. Er du lei av å ta bilder som bare er «greie nok» og av å se på bilder i fototidsskrifter mens du sier til deg selv: «Hvorfor ser ikke bildene mine slik ut?» Da er dette boka for deg.

Dette er ikke en teoretisk fotobok full av forvirrende faguttrykk og innfløkte forklaringer. I stedet er dette en bok om hvilken knapp du skal trykke på, hva slags innstilling du skal bruke - og når du skal bruke den. Boka inneholder nesten 200 av de mest hemmeligholdte triksene blant proff-fotografer. Etter å ha lest boka, kommer du til ta bilder som er mye bedre enn før. Hvert eneste bilde vil være skarpere, ha briljante farger og se mer profesjonelt ut.

Kundrecensioner och bloggar

Kundbetyg baserat på 1 recension.
 • Teskje forklaringer

  Denne boken har jeg eiet i et par uker bare, og den kan jeg anbefale på det varmeste. Den tar for seg forskjellige emner som måtte være aktuellt for deg og veileder deg på en lettfattelig måte. Det er ikke vanskelige ord som du må " tyde" før du kan lese videre i boken. Han har også mange billige løsninger på utstyr som kan være aktuellt å skaffe seg etterhvert.
  Meget god bok!

  Mvh Sten Lorentzen

  av Sten Lorentzen, 2010-08-10

Ingår i följande avdelningar

Ingår i följande bibliotekskategorier

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica