Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

DNA
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20160104
  • Antal sidor: 472
  • Upplaga: 1 (2016), 
    Vikt i gram: 600
  • ISBN10:8248917940
  • ISBN13:9788248917946

DNA

(Inbunden)
Beskrivning:

"Den islandske spenningsforfatteren Yrsa Sigurðardóttir har skrevet en forrykende spenningsroman som får det til å kaldt nedover ryggen på enhver som gir seg i kast med boka". Terningkast 6, Tvedestrandposten.

"Krim av beste merke. Nordens ypperste krimforfatter holder fortsatt overlegent nivå. DNA er nok en sterk krim fra Sigurðardóttir, velskrevet, original, uovertrufne miljøskildringer, spenning på toppnivå og et rikt persongalleri (…) Og se om hun ikke klarer å lure leseren på slutten. Igjen." Terningkast 5, Adresseavisen.

Ny serie fra krimdronningen Yrsa. En ung kvinne blir funnet brutalt myrdet i sitt eget hjem i Reykjavik. Det eneste vitnet er hennes sju år gamle datter. Når enda en kvinne blir drept på bestialsk vis kort tid etterpå, står politiet uten andre spor enn mistanken om at det er samme gjerningsmann. En radioamatør fanger inn skremmende meldinger som knytter ham til begge de drepte kvinnene, selv om han ikke kjente noen av dem. Nysgjerrigheten får ham til å sette i gang farlige undersøkelser på egenhånd. Huldar har ansvaret for etterforskningen av drapene. Han mangler konkrete spor og dette skaper frustrasjon og konflikter internt i politiet. Saken kompliseres ytterligere ved at han har løyet om seg selv for psykologen Frøya, som bistår jenta som var til stede da moren ble drept. «DNA» er nok en nervepirrende pageturner fra bestselgerforfatteren Yrsa Sigur.ardóttir. Igjen viser hun hvor dyktig hun er til å skape intelligente plott og effektivt fortalte historier med et rikt og spennende persongalleri.

Les utdrag fra boka:

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Ibland mår jag inte så bra
Ibland mår jag inte så bra
av Lindgren, Therése
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica