Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Klinisk dermatologi og venerologi
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Norska (bokmål)
 • Utgiven: 20130903
 • Antal sidor: 270
 • Upplaga: 1 (2018), 
  Vikt i gram: 519
 • ISBN10:8205425531
 • ISBN13:9788205425538

Klinisk dermatologi og venerologi

(Häftad)
Beskrivning:

Grunnleggende lærebok i norsk utgave.

Klinisk dermatologi og venerologi er en grunnleggende lærebok i hud- og kjønnssykdommer. I denne boken er det er lagt vekt på å fremheve sykdommer og symptomer som er hyppige og vesentlige i allmennpraksis og på sykehusavdelinger. Den er rikt illustrert med instruktive fargebilder.

Denne boken er i første rekke beregnet på medisinstudenter, men vil også være av nytte for leger og annet helsepersonell.Klinisk dermatologi og venerologi er en norsk oversettelse av tredje utgave av den danske boken. Den er bearbeidet for norske forhold av fagkonsulentene Harald Moi og Cato Mørk. Oversettelse av Inger Sverreson Holmes.

Forfattere:Klaus Ejner Andersen er professor og overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Odense Universitetshospital.Hans Bredsted Lomholt er tidligere overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Århus Sygehus og nå praktiserende hudlege i Ålborg samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet/Aalborg Universitetshospital.Kristian Thestrup-Pedersen er tidligere overlege og professor ved dermato-venerologisk avdeling, Marselisborg Hospital. Han er nå praktiserende spesiallege i faget.Hans Christian Wulf er professor og overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Bispebjerg Hospital....

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica