Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Psykologisk førstehjelp: barn; for barn i alderen 8-12 år
 • Bandtyp: Övrigt
 • Språk: Norska (bokmål)
 • Utgiven: 20100216
 • Antal sidor: 61
 • Upplaga: 1 (2017), 
  Vikt i gram: 498
 • ISBN10:8205400024
 • ISBN13:9788205400023

Psykologisk førstehjelp: barn; for barn i alderen 8-12 år

(Övrigt)
Beskrivning:

Psykologisk førstehjelp : barn : for barn i alderen 8-12 år

En verktøyspakke som kan hjelpe barn med å takle vanskelige tanker og situasjoner.

I førstehjelpsskrinet vil du finne verktøy man kan bruke når tankene er vanskelige og følelsene sterke: En flott illustrert bok med tekster rettet mot barn, enkle oppgaver og arbeidsark som man kan laste ned flere av på internett, samt to nyttige og fine figurer som inspirerer til lek og kreativitet.

Alle barn opplever vanskelige følelser og utfordrende situasjoner. Å lære seg å takle følelsestrøbbel og vanskelige situasjoner på gode måter, vil kunne bidra til at de opplever mer glede, mestring og trygghet, og at de derfor kan styre unna mange vansker.

Å vite hva man føler - og hvor sterkt - er utgangspunktet for god følelseshåndtering. Hensikten med dette førstehjelpsskrinet er å hjelpe barn til å identifisere, sortere og sette ord på tanker og følelser. Bruk av denne selvhjelpspakken vil kunne gjøre barn og deres foreldre bedre rustet til å takle vanskelige følelser og utfordrende situasjoner, og virke forebyggende i forhold til utvikling av psykiske lidelser.

Forfatteren Solfrid Raknes er psykologspesialist. Hun har utviklet Psykologisk førstehjelp i tråd med hovedprinsippene i kognitiv terapi, og i samarbeid med en bred og faglig sterk referansegruppe. En testversjon av dette skrinet har fått svært gode tilbakemeldinger fra psykologer og annet helsepersonell, lærere, foreldre og barn.

Psykologisk førstehjelp kan både brukes som et selvhjelpsopplegg, i samarbeid med foreldre, i en klasseromssituasjon, i samtalegrupper, på helsestasjonen eller andre lignende fora." Jeg har fått et problem med at bøkene og tankegangen har blitt så populær at jeg har behov for flere bøker. Responsen er utrolig god fra mange hold" Sitat fra en Helsesøster

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Blitzregn 02-12
Blitzregn 02-12
av Audestad, Paal
Psykologisk førstehjelp: ungdom
Bli best med mental trening
Bli best med mental trening
av Larssen, Erik Bertrand
Det diagnosticerede liv
Det diagnosticerede liv
av Brinkmann, Svend
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om