Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

To soldater
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Norska (bokmål)
  • Utgiven: 20130530
  • Antal sidor: 699
  • Upplaga: 1 (2013), 
    Vikt i gram: 420
  • ISBN10:8202409144
  • ISBN13:9788202409142

To soldater

(Pocket)
Beskrivning:

Terning 5

"... høyt hevet over det meste av hva som blir skrevet i nordisk krim for tiden."

Ingvar Ambjørnsen, VG "Velskrevet, godt fortalt, en skikkelig pageturner." Leif GW Persson Vi er brødre. Vi er makten. Vi er krigere og familie inn i døden.

Leon sitter innesperret i et høysikkerhetsfengsel. Han er ung, men for lengst en bitter, hard og besluttsom kriminell. Han skriver et brev til sinn venn og "bror" Gabriel - den eneste personen Leon stoler på. Det er starten på en blodig og nådeløs jakt på penger, makt og respekt - en reise som fører de "to soldatene" til topps på politiets ettersøkte i Sverige. En vegg hos politiet er full av stirrende ansikter. Unge gutter med tung kriminell adferd, klassifisert som de farligste i landet. José Pereira ved Seksjonen for gjengkriminalitet i Stockholm-politiet vet at han har et galopperende problem. Tusenvis av unge gutter er på vei inn i gjengkriminalitet. Når Leon og tre andre medlemmer av "Ghetto Soldiers" rømmer fra fengsel, blir Pereiras kamp mot gjengene akutt, og politioverbetjent Ewert Grens får et meget ubehagelig drap å utrede. "Enkelt og greit. Roslund & Hellström skriver de beste nordiske krimromanene jeg har lest."

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad «Roslund & Hellström skriver eksplosive krimromaner. Minst like gode som Stieg Larssons bøker.»

USA Today «Roslund & Hellström er blant våre beste krimforfattere. De skriver med mot og intensitet om viktige temaer i vår tid.»

Maj Sjöwall "... duoen tar deg med på nok en mesterlig komponert roman. Ikke minst fordi skildringene er troverdige og herlig kompromissløse."

Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa «Roslund & Hellström er i en klasse for seg.»

Aftonbladet «Roslund & Hellström kombinerer spennende krimhistorier med skarp samfunnskritikk: Sterkt, besettende og fryktelig spennende.»

Liza Marklund «Hvis du leter etter en garantert pageturner, så kjøp en kriminalroman av Roslund & Hellström.»

Leif G.W. Persson «Det er en brutal og mørk realisme i historiene deres som gjør Roslund & Hellström unike blant skandinaviske krimforfattere.»

Jan Guillou «Helt siden debuten i 2004 har Anders Roslund & Börge Hellström, sammen med noen ytterst få andre forfattere, inntatt en unik posisjon i svensk krim.»

Göteborgs-Posten

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica