Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Omaisuuden vakuuttaminen
 • Bandtyp: Häftad
 • Språk: Finska
 • Utgiven: 2020
 • Antal sidor: 494
 • Upplaga: 4. p, 
  Vikt i gram: 900
 • ISBN10:9527285208
 • ISBN13:9789527285206

Omaisuuden vakuuttaminen

(Häftad)
Beskrivning:

Tämä kirja antaa kokonaiskuvan omaisuuden vakuuttamisesta. Kirjassa käsitellään perusteellisesti vakuutuksen elinkaaren vaiheet ja omaisuusvahinkojen keskeiset tunnusmerkistöt.

Yleisten periaatteiden ja käytäntöjen lisäksi kirjassa esitellään vahinkovakuutusyhtiöiden tuotevalikoimissa olevia ”yleistuotteita”.

Uuden painoksen kirjoittamisen taustalla ovat olleet erityisesti vakuutusten tarjoamiseen (IDD) ja tietosuojaan (GDPR) liittyvä uusi sääntely sekä jakamistalouden ja mobiili- sekä kumppanuuspalvelujen yhä laajenevan käytön vaikutukset vahinkovakuuttamiseen.

Kirja sisältää runsaasti lautakunta- ja tuomioistuinratkaisuja sekä muita käytännön esimerkkejä. Omaisuusvakuuttamisen alalla tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Esimerkiksi jakamistaloudessa omaisuuden erilaiset käyttötilanteet muuttavat liiketoimintamalleja ja tuovat muuttuvien riskien myötä haasteita myös vakuutustoimialalle.

Vakuutusyhtiöiden tuotteet eriytyvät yhä toisistaan ja niiden vertailtavuus on vähentynyt. Kirjassa esitetyt yleisperiaatteet ja käytännöt antavat lukijalle niitä punaisia lankoja, joita seuraamalla voi löytää ratkaisun käytännön ongelmaansa. Tämä omaisuusvakuuttamisen perusteos on tarkoitettu oppikirjaksi vakuutusalan ammatilliseen koulutukseen ja ammattikorkeakoulujen sekä yliopistojen käyttöön.

Käsikirjana teos palvelee erinomaisesti niin omaisuusvakuuttamisen asiantuntijoita kuin muita alan ammattilaisia. Hakuteoksena se hyödyttää jokaista, joka tarvitsee tietoa omaisuusvakuuttamisesta.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Vintermörker : samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica