Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Putinismi ja Venäjän rappio
  • Bandtyp: e-bok
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 201911
  • ISBN10:9525675564
  • ISBN13:9789525675566

Putinismi ja Venäjän rappio

(e-bok)
Beskrivning:

Kirja Vladimir Putinin kahdeksanvuotisen presidenttikauden tuloksista. Transparency International -järjestön mukaan Venäjä on pudonnut maailman korruptoituneimpien maiden joukkoon sijalle 143 Gambian, Togon ja Angolan seuraan. Vielä vuonna 2000 Venäjä piti sijaa 82.

Valtion mahtiyhtiöiden osakkeita tai määräysvaltaa on siirretty kolmansien osapuolten haltuun. Räikein esimerkki on kaasujätti Gazprom tytäryhtiöineen. Usein operaatioiden taustalla ovat olleet Putinin luottomiehet, he ovat tulleet oligarkkien tilalle. Osa operaatioista toteutettiin, kun Venäjän nykyinen presidentti Dmitri Medvedev oli Gazpromin hallituksen puheenjohtaja.

Boris Nemtsov ja Vladimir Milov perkaavat demografista aikapommia, oikeuslaitoksen mädännäisyyttä, harjoitettua aggressiivista ulkopolitiikkaa, armeijan takapajuisuutta ja ihmisoikeusongelmia. Monet ongelmat olisi voitu ratkaista tai aloittaa niiden ratkaisu nyt, kun maa on öljy- ja kaasudollareista rikas. Kuinka käy, kun ennätysmäinen öljyn hinta kääntyy laskuun?

Kirja vakuuttaa. Kirjoittajat tuovat esiin nimiä ja lukuja, he tuntevat aiheensa. Boris Nemtsov Jeltsinin aikainen varapääministeri ja nykyinen oppositiopoliitikko ja Vladimir Milov on entinen energia-asioiden varaministeri.

Tillgängliga elektroniska format:
  • Epub med vattenmärke (Letto)
Information om e-böcker i olika format

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Vintermörker :  samlade spänningshistori
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica