Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Pimeyden jäljet
 • Bandtyp: Inbunden
 • Språk: Finska
 • Utgiven: 2006
 • Antal sidor: 328
 • Upplaga: 2. p, 
  Vikt i gram: 390
 • ISBN10:9524716046
 • ISBN13:9789524716048

Pimeyden jäljet

(Inbunden)
Beskrivning:

Hilja Agnevik on viisikymppinen, naimaton ja lapseton. Hänen rauhallista elämäänsä varjostaa vain tyrannimainen sisko, joka on terrorisoinut sisarusparvea lapsuudesta saakka. Hilja törmää vanhaan ystäväänsä Jennyyn. Lapsuuden rakkaimmasta leikkitoverista on tullut kuuluisa näyttelijä, jonka kopea käytös muuttaa Hiljan ihailun nopeasti katkeraksi vihaksi. Tutustuessaan Jennyn loistohuvilaan Hilja joutuu inhottavan tapauksen todistajaksi.

Tapahtuu rikos, joka kietoutuu Hiljan elämään tiiviimmin kuin hän haluaisi uskoa. Huvilan idylli kätkee varjoihinsa saalistajan, jonka olisi parasta pysyä piilossa...

Inger Frimansson (s. 1944) kirjoittaa puistattavia psykologisia trillereitä. Ne nostavat esiin ihmisten mielissä väijyvän pimeyden ja paljastavat tyynen julkisivun takana tapahtuvat kauheudet. Tämä mestarillinen juonenkehittelijä on palkittu useasti, muun muassa Ruotsin Dekkariakatemian palkinnolla kaksi kertaa.

”Olimme juuri muuttaneet Kungsholmeniin. Kaupan jonossa seisoi kaksi naista. Jokin sanoi minulle, että he olivat sisaruksia. Vanhempi oli jäntevä ja tuimailmeinen. Nuorempi, joka oli kömpelö ja roteva, näytti alistuvalta. Vanhempi sisar tuntui dominoivan häntä tavalla, joka herätti minussa inhon väristyksiä. Niin, siitä tämä tarina sai alkunsa...” (Inger Frimansson Pimeyden jäljistä)

”Inger Frimansson on psykologisen dekkarin Ruotsin kuningatar.” – Eskilstuna-Kuriren

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Mindfulness : ögonblickens under
Mindfulness : ögonblickens under
av Nhat Hanh, Thich
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Även en ihålig nöt vill bli knäckt