Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Yhteisönä verkossa
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20210815
  • ISBN10:9523545159
  • ISBN13:9789523545151

Yhteisönä verkossa

(Häftad)
Beskrivning:

Kirkko teki kaikkien aikojen digiloikan maaliskuussa 2020, kun pienimpienkin seurakuntien jumalanpalveluselämä siirtyi verkkoon. Mutta mitä muuta digiseurakunta on kuin yhdensuuntaisia jumalanpalveluslähetyksiä ja tekniikkaa? Miten seurakuntayhteys voi toteutua verkossa?

Tämä käytännönläheinen opas pureutuu seurakuntayhteisön olemukseen ja sen mahdollisuuksiin verkkoympäristössä. Se johdattaa lukijansa kädestä pitäen tarjolla olevan tekniikan täysipainoiseen hyödyntämiseen ja herättelee pohtimaan, mihin ja miten verkkoa kannattaa seurakuntaelämässä käyttää.

Verkko on yksi tila kohdata seurakuntalaisia. Vaikka kriisi ajoi kirkon verkkoon, sen ei välttämättä kannata heti poistua sieltä.

Riihimäkeläinen TM Johanna Sandberg työskentelee yhteisövalmentajana Hengen uudistus kirkossamme -yhdistyksessä. Hän on perehtynyt seurakuntayhteisöjen rakentamiseen ja valmentamiseen sekä kehittänyt vuorovaikutuksellisia verkkotuotantoja isoista yleisötapahtumista valmennuksiin, striimeihin ja rukoushetkiin.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica