Denna webbshop är stängd för köp.
Klicka här för mer information

Hovioikeusmenettely
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 20220425
  • Antal sidor: 600
  • Upplaga: 3. uud. P
  • ISBN10:952144214X
  • ISBN13:9789521442148

Hovioikeusmenettely

(Inbunden)

Beskrivning:

Suomen hovioikeusmenettely muuttuu perusteellisesti vuoden 2023 alussa. Kirja on kattava ja ajantasainen yleisesitys uudistuvasta muutoksenhausta käräjäoikeudesta hovioikeuteen ja menettelystä hovioikeudessa.

Teoksessa tarkastellaan kokonaisvaltaisesti uudistuvaa hovioikeusmenettelyä sekä asianosaisten, todistajien ja muiden kuultavien asemaa ja tehtäviä muutoksenhaussa. Muutosten tultua voimaan käräjäoikeudessa vastaanotettavasta suullisesta todistelusta tullaan tekemään kuva- ja äänitallenne ja hovioikeus ja korkein oikeus ottavat suullisen todistelun pääsääntöisesti vastaan tältä tallenteelta. Todistajia ja muita oikeudenkäynnissä kuulusteltavia henkilöitä kuullaan vain poikkeuksellisesti uudelleen muutoksenhakuasteessa. Eräissä tilanteissa suullinen todistelu voidaan esittää pääkäsittelyssä vain kuva- ja äänitallenteeseen viittaamalla.

Kirjan uudistetussa painoksessa on muuttuneen lainsäädännön lisäksi huomioitu uusi oikeuskäytäntö ja -kirjallisuus. Erityistä huomiota kiinnitetään viimeisimmän lainuudistuksen vaikutuksiin asianosaisten ja todistajien oikeusasemaan sekä asian käsittelyyn hovioikeudessa.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Skotten i Köpenhamn :  ett reportage om
Uppgång och fall
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Den allvarsamma leken
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Miniatyrmakaren
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Min mors självbiografi
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica