Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Liikunta - paras lääke
  • Bandtyp: Inbunden
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 2015
  • Antal sidor: 158
  • Vikt i gram: 632
  • ISBN10:951883735X
  • ISBN13:9789518837353

Liikunta - paras lääke

(Inbunden)
Beskrivning:

"Ihmekuurit eivät juuri koskaan toimi luvatulla tavalla. Fyysinen aktiivisuus on tässä suhteessa poikkeus - säännöllinen liikunta on nimenomaan ihmekuuri!" Uusimmat tieteelliset tutkimukset kertovat mielenkiintoisia asioita siitä, miten fyysinen aktiivisuus ja kuntoilu vaikuttavat ihmisen elimistöön. Tiedämme toki, että liikunta vaikuttaa kehoomme monin tavoin, mutta tunnemmeko vaikutusten mekanismit? Ja että ne saattavat jopa muuttaa geenejämme?

Lääkärit Anders Hansen ja Carl Johan Sundberg kertovat paljon huomiota saaneessa kirjassaan havainnollisesti ja mukaansatempaavasti, mitä tutkimukset merkitsevät yksittäisen ihmisen kannalta ja miten niiden tuloksista pääsee hyötymään. Jo varsin pieni määrä - puoli tuntia reipasta kävelyä päivässä tai kuormitukseltaan vastaava määrä muuta liikuntaa - suojaa lukuisilta kehon ja mielen sairauksilta, parantaa unenlaatua, antaa energiaa ja lisää elinvuosia. Kukapa ei haluaisi nauttia elämästä terveempänä ja pidempään?

Mukana on myös uusinta tietoa rasvanpoltosta sekä intervalliharjoittelusta. Kirja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja erityisesti niille, joilla ei ole aikaa kuntoilla!

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris198 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris195 kr
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Pris53 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris192 kr