Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Tyttö lumisateessa
  • Bandtyp: e-bok
  • Språk: Finska
  • Utgiven: 201701
  • ISBN10:9188501078
  • ISBN13:9789188501073

Tyttö lumisateessa

(e-bok)
Beskrivning:

PAHUUS ON LÄHEMPÄNÄ KUIN USKOTKAAN

 

Kylmänä ja lumisena uudenvuodenyönä 16-vuotias Hedda Losjö katoaa. Vanhemmat ovat hämillään ja epäuskoisia. Mitä ihmettä on voinut tapahtua hyvästä ja vauraasta lääkäriperheestä olevalle tytölle värmlantilaisessa pikkukaupungissa lumisateen ja pakkasen yltyessä? Petra Wilander ja Christer Berglund Hagforsin pikkuiselta poliisilaitokselta ryhtyvät tutkimaan tapausta ja saavat nopeasti selville, että Hedda on elänyt kaksoiselämää.

 

Vain vähän myöhemmin löytyy maakellarista murhattu nuori tyttö. Vain muutaman kilometrin päässä Heddan kotitalosta. Tyttö on alasti ja kuollut niskalaukaukseen. Onko hän Hedda?

 

Toimittaja Magdalena Hansson on jättänyt Tukholman ja muuttanut takaisin kotiin Hagforsiin mukanaan 6-vuotias adoptoitu Nils ja avioeron raastavat tuskat. Hän on väsynyt ja masentunut ja toivoo, että lapsuudesta ja nuoruudesta tutun ympäristön rauha palauttaa elämänilon. Paikallislehden toimittajana Magdalena törmää Heddan kohtaloon työssään ja alkaa sitoutua tytön tarinaan yhä vahvemmin. Hänkin alkaa tutkia tapausta ja pian Magdalena huomaa, että päällepäin levollisen seudun asukkailla on salaisuuksia, joiden paljastumisen estämiseksi he ovat valmiita tekemään mitä vain.

 

Ninni Schulman on ruotsalainen menestyskirjailija, jonka Magdalena Hanssonista ja värmlantilaisesta Hagforsin pikkukaupungista kertovan jännityssarjan Tyttö lumisateessa aloittaa.

Tillgängliga elektroniska format:
  • Epub med vattenmärke (Letto)
Information om e-böcker i olika format

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Lägg i kundvagn Pris169 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris199 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Lägg i kundvagn Pris208 kr